Bil-Nilsson

Bil-Nilsson är en av Publicdisplays äldsta kunder. Vi har samarbetat sedan 2015 och vi har under den tiden byggt 2 olika versioner och 1 större uppfräsching av deras hemsida. Längs vägen har vi också lagt till funktioner och utvecklat deras webbsida när nya behov har uppstått. I bildspelet till höger kan ni se hur sidan såg ut innan vi byggde om den och de två versionerna som vi har byggt.

Vi har också löpande förvaltat och uppdaterat deras webbplats genom att säkerställa att alla nödvändiga uppdateringar körs och att säkerhetskopiering körs regelbundet.

Utöver webbsidan så har vi också tagit fram ett system för dem att kunna driva två stycken reklamskärmar med kampanjer och information från sin hemsida. Det är en kostnadseffektiv och enkel lösning som fungerar väldigt bra.

I omgångar har vi dessutom gått in som en ren marknadsresurs och backat upp vid tillfällen när det har behövts. Vid de tillfällena har vi utöver webben också haft ansvar för annonser, sociala medier och en del broschyrer och informationsblad.

Projektfakta

Webbadress bilnilsson.com
Kategori Webb, Signage
År 2015-