DIGITAL SIGNAGE

Digitala skyltar och reklamskärmar har haft en stark utveckling de senaste åren. Systemen har blivit bättre och hårdvaran har blivit billigare. Det har gjort att fler och fler börjar gå över från tryckta skyltar till digitala.

Vi har jobbat med digital signage i flera år. Dels har vi arbetat med att leverera skräddarsydda system till våra uppdragsgivare, men vi har också producerat material till andras skärmar och även bedrivit reklamförsäljning på våra egna reklamskärmar.

Digitala reklamskärmar har många fördelar gentemot den traditionella skylten. Man ha interaktiva budskap, man kan växla budskap under dagens gång, ändringar görs enkelt och de syns direkt och dessutom är de idag betydligt billigare än de var för bara några år sedan.

Kontakta oss med era behov så tar vi fram en passande lösning för er.

VIKTIGA DELAR I VÅRT ERBJUDANDE

HÅRDVARA

När det gäller hårdvara så kompromissar vi inte. Vi använder endast produkter från betrodda leverantörer som är byggda för att användas till digital signage. Det är stor skillnad på en billig TV som man kan köpa på stormarknader och de skärmar som är lämpade för digital signage. Framförallt är skillnaden stor vad gäller ljusstyrka, skärpa, hållbarhet och garantier.

MJUKVARA

Precis som när det gäller hårdvara så har vi valt ut tillförlitliga partners när det gäller mjukvara. Vi har prioriterat användarvänlighet, stabilitet och skalbarhet när vi har valt ut och utvecklat de tjänster som vi erbjuder. Allt för att kunna leverera en produkt som vi vet att både vi och våra kunder kan lita på. Då kan vi vara säkra på att våra kunders budskap når fram.

MOLNBASERAT

Alla våra signagelösningar är molnbaserade. Det innebär att de kan kontrolleras från vilken uppkopplad dator som helst. Det gör det enkelt för våra kunder att hantera sina skärmar. Dessutom innebär det att ändringar kan göras i nära på realtid. Det är en modern och framtidssäker lösning.

KOSTNADSEFFEKTIVT

Det vi har lärt oss inom webbutveckling har vi tagit med oss när vi valt ut och utvecklat våra signagetjänster. Därför har vi byggt på befintlig teknik när så är möjligt och kan på så vis erbjuda lösningar till väldigt konkurrenskraftiga priser. Varför uppfinna hjulet än gång till?

Har vi fångat ert intresse än?

Klicka på knappen för att komma i kontakt med oss…