MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER

Med en bakgrund inom marknadsföring och försäljning har vi utvecklat vårt företag med målet att hjälpa våra kunder att synas och därigenom öka sin försäljning. Vi jobbar aktivt med flera kunder för att hjälpa dem marknadsföra sig själva.

Vi arbetar framförallt med digitala tjänster för att hjälpa våra kunder att marknadsföra sig. Nyhetsbrev, kampanjsajter, e-handelslösningar kombinerat med många av våra andra tjänster göra att vi kan erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom marknadsföring.

Vill ert företag ha hjälp? Hör av er till oss så berättar vi mer.

NÅGRA AV DE TJÄNSTER VI ERBJUDER

NYHETSBREV

Att skicka digitala nyhetsbrev till befintliga kunder är troligtvis ett av de billigaste sätten att nå ut till sina kunder. I brevet kan man uppdatera kunden på uppdateringar, nya produkter, kampanjer samt vad som sker på marknaden i stort. Vi erbjuder både systemen som skickar, spårar och administrerar era utskick samt hjälp att skriva och skicka nyhetsbreven till era kunder.

KAMPANJER

Vill ni ha hjälp med att bygga kampanjer och erbjudanden mot era kunder. Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med framtagande, planering och genomförande av kampanjer. Vi har dessutom erfarenhet av att bygga specifika kampanjsidor på en befintlig hemsida eller hela kampanjsajter för att promota er kampanj. Endast fantasin sätter gränser för vad som går att göra.

MARKNADSAVDELNING ATT HYRA

Vi kan fungera som er externa marknadsföringsavdelning eller bara vara er marknadsföringsakut för att lösa kortsiktiga eller akuta marknadsföringsåtgärder. Oavsett vilka behov ni har så är vi gärna en del av er verksamhet. Ibland kan det vara skönt att ha någon att bolla med innan man fattar slutgiltiga beslut.

SOCIALA MEDIER

Det blir allt viktigare att synas på social medier. Inte bara för stora multinationella företag utan för alla företag. Era kunder finns på sociala medier och därför bör ni också göra det. Vi kan hjälpa till med att bygga en strategi för hur ni skall arbeta med sociala medier och även hjälpa er med att skapa och publicera innehåll. Hör av er så pratar vi mer.

Har vi fångat ert intresse än?

Klicka på knappen för att komma i kontakt med oss…