MEDIAPRODUKTION

När vi pratar om mediaproduktion så tänker vi inte bara på rörliga bilder. Vi tänker på allt från fotografering & video till marknadsföringsmaterial, visitkort och loggor.

Genom åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät inom samtliga områden som vi bedömer som relevanta inom det här området. I många fall kan vi själva lösa våra kunders behov direkt, men i de fall där vi behöver ytterligare kompetens så har vi många kompetenta partners som vi samarbetar tätt med.

Oavsett om ni vi skall fotografera era anställda till en webbsida, skapa helt nya visitkort eller producera en reklamfilm, så kan vi hjälpa er. Oftast till väldigt konkurrenskraftiga priser och med korta ledtider. Slå oss en signal så berättar vi mer.

LITE OM HUR VI ARBETAR

REKLAMFILMER

Vi har producerat reklamfilmer till många kunder genom åren. Vi arbetar fram en storyline tillsammans med kunden för att försäkra oss om att det budskap som kunden vill få fram också blir det som förmedlas. Vi kan skapa allt från enkla bildspel till ”riktiga” filmer.

FOTOGRAFERING

Att anlita en fotograf kan ibland vara en både tidskrävande och dyr historia. Vi har hjälpt många av våra kunder med fotograferingstjänster och då vi ofta kan göra det tillsammans med andra tjänster så sparar kunden både tid och pengar. Dessutom levererar vi bilder av professionell kvalité.

LOGGOR & VISITKORT

Ett företags profil är en viktig del i dess marknadsföring. Vi har erfarenhet av att hjälpa företag att ta fram snygga och genomtänkta visitkort, loggor och annat grafiskt material. Kom till oss med era önskemål så tar vi fram något lämpligt och representativt till ert företag också.

BROSCHYRER

Även om många idag väljer att publicera det mesta digitalt för att spara pengar och tid så kan det fortfarande finnas behov av tryckt material också. Där kan vi hjälpa till att ta fram proffsigt material. Vi kan hjälpa till med allt från enklare flygblad till broschyrer och kataloger.

Har vi fångat ert intresse än?

Klicka på knappen för att komma i kontakt med oss…