WEBBUTVECKLING

Vi har jobbat med webbutveckling i över 15 år och har under den tiden skapat webbsidor för både företag, föreningar och privatpersoner.

Att synas på internet är idag nästan synonymt med existens. De allra flesta människor söker information via internet när de skall köpa en produkt eller tjänst. Publicdisplay jobbar med att hjälpa företag i just de här frågorna. Vi kan bidra med allt ifrån en enklare hemsida till att överta ansvaret för drift och utveckling av ett företags hela webbmiljö.

Vi har ambitionen att bli långsiktiga partners till våra kunder och tror att man lyckas bäst när man fokuserar på det man är bra på. Låt oss ta hand om webben så kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

Om ni behöver hjälp med något webbrelaterat så tveka inte att kontakta oss. Vi är faktiskt både trevliga, hjälpsamma och kompetenta 😉

LITE OM HUR VI ARBETAR

WORDPRESS

Vi har valt att arbeta uteslutande i wordpress då det idag är världens största webbplattform. Eftersom det är en open source lösning så finns inga dyra licensavgifter varken för oss eller för våra kunder. Att bygga på WordPress blir därför en kostnadseffektiv lösning. Vi är övertygade om att det är det som är bäst för våra kunder, och därmed bäst för oss.

RESPONSIV DESIGN

Vi bygger alltid på en responsiv arkitektur och tar inget extra betalt för det. Vi ser det som självklart att alla webbsidor som vi levererar skall fungera optimalt oavsett vilken typ av enhet som besökaren använder. Speciellt med tanke på att fler och fler använder internet nästan uteslutande på mobila enheter.

SKALBARHET

Det finns egentligen inga gränser för hur stor eller hur liten en wordpressinstallation kan vara. Man kan börja med en liten enkel webbsida för att marknadsföra en nystartad verksamhet och bygga på med funktioner för att slutligen driva en stor webbshop eller en internetbaserad tidning.

SEO

Wordpress är redan från början optimerat för sökmotorer. Det innebär att för att få grundläggande SEO (search enginge optimization) så behöver man inte göra mer än att installera det och köra. Det finns dessutom plugins som är gratis som ger ytterligare möjligheter att optimera er webbsida.

Har vi fångat ert intresse än?

Klicka på knappen för att komma i kontakt med oss…